Coaching by Sanne

Hoe gaat het met je?

Zou je willen dat je meer energie had om de dingen te doen die je leuk vindt? Wil je weten welke hormonen uit balans zijn? Wil je beter slapen? Wil je beter in je vel zitten? En kun je hier wel wat hulp bij gebruiken?


De Wereld Gezondheidsorganisatie geeft aan dat ruim 75% van alle welvaartsziekten worden veroorzaakt door onze leefstijl. Dit betekent dat we zelf voor 75% invloed hebben op het voorkomen van welvaartsziekten en het behoud van onze gezondheid!

Als Leefstijlcoach breng ik samen met jou tijdens mijn coaching in kaart en maak je bewust van hoe je eet, ontspant en beweegt en welke hormonen er mogelijk uit balans zijn. We maken samen een persoonlijk plan met handige tips die je makkelijk kunt toepassen in je dagelijkse leefstijl. Zo kun je stapje voor stapje je leefstijl veranderen naar waar je je goed bij voelt. Door mijn persoonlijke begeleiding motiveer en steun ik je, zodat je de te nemen stappen ook daadwerkelijk gaat én blijft zetten.

Ik zal je begeleiden naar een optimale balans tussen een gezonde geest en een vitaal lichaam. 

Wat je eet, welke stress je ervaart en hoeveel je beweegt zijn de belangrijkste triggers voor een goede hormoonbalans. Met een anamnese krijgen we een indicatie van jouw hormonale problemen. Met het intakeformulier bespreken we tijdens de eerste sessie je eet-, ontspannings- en beweegpatroon met meteen een aantal praktische tips.

Als Mental Coach geef ik persoonlijke begeleiding waarbij de focus ligt op je gedachten en mindset. De mentale kracht speelt bij deze vorm van coaching een belangrijkere rol. Ik help je weer controle te krijgen over je leven. Door je gedachten de baas te worden, heb je meer invloed op je lichaam. 
Via een korte intake krijgen we helder waaraan je wilt werken en hoe ik jou kan helpen met het vinden van oplossingen en het versterken van nieuw gedrag.

Een coachingssessie duurt ongeveer 45 minuten en combineert heel goed met een ontspannende massage. Het helpt je meer bewust te worden wat je echt wilt. Coaching en massage versterken elkaar. De innerlijke rust die je krijgt om aan de slag te gaan met jezelf, wordt versterkt door de massage. De massage zal na de coachingssessie plaatsvinden.

Combi massage & coaching
60 + 45 min – € 120

Coachingssessie los
45 min – € 60 (inclusief voorbereidend werk)

Wil je aan de slag?
Bel, app of mail

06-42109537
info@vitaalbysanne.nl