Over Sanne

Waar krijg jij energie van?
Wat geeft jou ontspanning?
Wat maakt jou gelukkig?

Mijn naam is Sanne Viguurs, 40 jaar jong en als masseuse en coach help ik jou om beter in je vel te gaan zitten en geef tips hoe je een gezondere leefstijl kan toepassen in je leven.

In 2009 heb ik de opleiding Therapeut Integrale Lichaamsmassage gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen. Sinds die tijd heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van vitaliteit. Psychologie, Mental Coach, NLP (Neuro LinguĂŻstisch Programmeren), Trainer Hormoonfactor, Dansage, hoofdmassage en stoelmassage. Ook heb ik 2 jaar als masseuse bij Five City Spa in Utrecht gewerkt.

Mijn missie is mensen te begeleiden in het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Denk aan gezonde voeding, voldoende beweging, regelmatig ontspannen en een gezonde geest. Ik wil je laten ervaren hoe belangrijk het is om een moment van ontspanning voor jezelf te nemen. Ik geloof dat even niets doen en goed voor jezelf zorgen heel belangrijk is in deze drukke tijd.

Het kan zijn dat je hormonen uit balans zijn en dat je daardoor bepaalde klachten en minder energie ervaart. Door regelmatig te ontspannen, te bewegen en gezonde voeding te eten, zorg je ervoor dat je hormonen weer in balans komen. Hoe dan?
Met mijn massage en leefstijlcoaching gaan we samen kijken hoe jij je beter in je vel kan voelen. We maken een persoonlijk plan met handige toepasbare tips voor een leefstijl waar je je goed bij voelt. Die bij je past en voor je werkt.

Kijk hier voor de verschillende massages en tarieven.

Kijk hier voor de mogelijkheden voor massage op je werk.