Reviews

Ik vind het heerlijk om maandelijks een afspraak te maken met Sanne voor een massage. Ze is warm én professioneel, voelt goed aan wat ik nodig heb en ik kom er opgeladen en ontspannen van terug. De ruimte en sfeer is prettig, ik voel me er erg thuis. Aanrader!
– Marie-Lotte –

Sanne masseert met liefdevolle aandacht, dat voel je. De massage voelt als een flow, heerlijk! Sanne neemt de tijd voor je en geeft ook persoonlijke aandacht door vooraf te vragen hoe het met je gaat. Tijdens de massage hoor je rustige muziek en kan ik even helemaal ontspannen.
– Carolien –

“Even een heerlijk moment voor mezelf iedere 6 weken. Ik voel me erg op mijn gemak bij Sanne. In de sfeervolle ruimte aan huis geeft de massage rust in mijn hoofd en voelt mijn lijf heerlijk ontspannen aan…”
– Marga –

“Sinds 1,5 jaar geniet ik iedere 4-6 weken van een heerlijke massage bij Sanne in een fijne, sfeervolle en rustgevende omgeving. Sanne is professioneel en het voelt altijd vertrouwd met haar. Ze heeft me ook een aantal keer gecoacht op meer balans, rust en gezonde voeding. Dit heeft me enorm geholpen in mijn hectische leven met een drukke baan en een gezin met een jong kind. Ik kijk iedere keer weer uit naar een volgende afspraak met haar.”
– Carola –

Voor ontspanning en rust ben je bij Sanne absoluut aan het juiste adres. Het begint al bij de vrolijke, geïnteresseerde en open blik van haarzelf. De kamer is warm en sfeervol ingericht met zachte muziek. Na een heerlijke massage met aandacht gegeven, en een goede mix van ontspanning en stevigheid, voel ik me als herboren…
– Renée –

Een massage bij Sanne is een kadootje voor mezelf. Met veel liefde en aandacht voor haar vak en dat voel je! Sanne is een echte aanrader, ik verheug me altijd om onder haar handen te liggen.”
– Martine –

Onlangs Sanne een middag uitgenodigd en gevraagd om het personeel te laten genieten van een ontspanningsmassage. Sanne is een heel prettig en professioneel persoon, die je in een relaxte sfeer helemaal tot rust kan laten komen. Een verademing om dit eens mee te maken op mijn werk.
Mocht je jezelf en je collega’s eens een verrassend cadeau willen geven, dan moet je dit zeker eens gaan ervaren. Sanne bedankt!

– Wim, Media Reverse –